Kan iemand aanbevelen een goede tuin pomp?

Luuk van Wijk

er is geen punt in het kopen van een als je niet tevreden bent met het. Dit is zeker logischer dan Karcher Hogedrukreiniger K2 Home. Je nooit 100% tevreden zijn met een pomp. Ik bedoel dat niet op een slechte manier. Sommige waterpompen zijn zo goed dat ik niet eens nodig om aandacht te besteden aan de details. Anderen werken gewoon en werken helemaal niet. Ik zal een aantal van de meest voorkomende waterpompen beschrijven, en waarom je ze niet zou moeten kopen.

1) De goedkope en vrolijke

De eerste waterpomp vond ik echt goedkoop en vrolijk was deze door Zippo. De prijs was iets meer dan € 3 en de waterpomp kan tot 4 liter per minuut pompen. Dus als je niet veel water gebruikt, is het misschien wel de beste. Het lijkt dus sterker te zijn dan Bosch Heggenschaar Onderdelen. Ik heb een van mijn experimenten gedaan om uit te zoeken wat er met mijn huis zou gebeuren als ik mijn waterpomp de hele nacht liet draaien, dus heb ik dat in mijn huis getest. Het was het niet waard, zelfs als mijn huis op een heuvel is, dus ik denk dat het een goedkope pomp is die het niet waard is om te kopen. Dus als je water gebruikt voor iets anders, stel ik voor dat je nog eens nadenkt. De goedkope waterpomp werkt echt goed als je maar 1 of 2 liter per minuut hebt, maar ik weet niet wat het zou doen als je veel water hebt, laat staan 4 liter. Als u gebruik maakt van een pomp die niet pomp de hele tijd, u proberen met wat extra water (bijvoorbeeld, ik gebruikte een 20 liter blikje). Mijn pomp is aangesloten op een watermeter en mijn waterpeil blijft op het maximale niveau als het water niet wordt gebruikt. Als het wordt gebruikt, laat de watermeter me zien hoeveel er nog in mijn huis is, zodat je zien wat er met je huis gebeurt. Ik heb niet eens zien dat de waterpomp was gebruikt voor 1 week, want ik heb nog niet uitgeschakeld, maar ik hoef niet, omdat het water meter nooit naar beneden gaat. Het waterpeil is de laatste dagen nog langzamer afgenomen, dus ik maak me er geen zorgen over. Waterpompgebruikers hebben veel vrijheid. En dat is echt geweldig in vergelijking met waterpomp Test Ze kunnen de pomp aansluiten op een stopcontact dat wordt aangedreven door een 120 VAC-uitgang. De waterpompen zijn een beetje goedkoper op ongeveer R2,000- R3,000 afhankelijk van uw keuze van de pomp, maar je verliest ook een beetje vrijheid omdat je niet controleren wanneer het wordt gebruikt.