Waar vind ik de thermostaat op de A4 B5 1.9 TDI 115 PK?

Luuk van Wijk

Het staat niet in mijn blog. Op dezelfde manier kan Waterpomp Ouderwets een test zijn. Er zijn veel verschillende thermostaten voor A4. U veel van de informatie op hun site, maar het is meestal meer over hoe ze zich voelen dan de werkelijke informatie.

De reden is: Ze willen niet delen wat ze denken over deze dingen met het publiek. Dus ze verbergen het. Overweeg ook het Ton Kas Voorstelling 2019-testrapport. Het komt vrij vaak voor. Je zult niet veel "doe het zelf" berichten. Er zijn geen DIYers. Ze zijn meestal erg professioneel. Er zijn 3 belangrijke problemen met waterpompen: Ze zijn inefficiënt. Ze zijn niet betrouwbaar en ze zijn niet goedkoop. En last but not least, ze zijn niet gemakkelijk te repareren.

Ik wil een eenvoudige manier om waterpompen vast te stellen presenteren: DIY Het idee hier is om de onderdelen die u nodig hebt te kopen en de pomp zelf aan te passen aan een goed ontwerp. Ik raad ook aan dat je ook de onderdelen van andere pompen krijgt (bijvoorbeeld een waterpomp met een pomparm), om hun kenmerken en trucs te leren. De belangrijkste onderdelen die u nodig hebt: Waterpompmotor, pomparm en de nodige lagers Voordat we beginnen, moet u weten dat u de balans van de pomparm moet aanpassen voordat u begint met boren: Het is mogelijk om het op twee manieren te doen. Wat is het grootste merk voor waterpompen? Als de balans goed is, hoeft de pomparm niet zo hard te werken. Het is echter vaak nodig om het aan te passen om het beter te laten werken. De beste manier is om een gat in de arm te maken en gebruik maken van de naald van een schroevendraaier om de balans heen en weer een beetje te duwen. Zorg er vervolgens voor dat je de balans zo ver mogelijk van het einde van de arm maakt, zodat je een vloeiende curve hebt. Dan moet je een kleine aanpassing totdat je de balans hebt gevonden. Er zijn veel verschillende soorten pompen, maar de meeste van hen hebben dezelfde basisconstructie. In deze sectie wordt uitgelegd hoe u het gewicht van een pomp berekenen en hoe u de beste balans maken. De rekenmachine is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, maar het is nog steeds niet fool-proof. Om die reden moet u in staat zijn om de balans van een pomp met de hand te controleren. De gewichten voor de verschillende soorten pompen worden weergegeven in dit diagram. Voor alle gewichten die ik heb gebruikt in de berekeningen, krijg je min of meer dezelfde resultaten. Overweeg een waterpomp Test beoordeling..